Even voorstellen

Het Weidehof is een gespecialiseerd melkveebedrijf dat gelegen is in de onmiddellijke omgeving van Neerpelt Centrum (Grote Heide). Maar het is ook een vakantieboerderij met twee gezellige appartementen, waar elk tot 8 personen kunnen verblijven. Haar ligging maakt Het Weidehof tot een ideale uitvalsbasis voor een spannende en tegelijk ontspannende vakantie.

Neerpelt is een groene parel in het noorden van de provincie Limburg met grote en kleine natuurgebieden en de blauwe linten van Dommel, Warmbeek en Prinsenloop, die aanleunen tegen het grensoverschrijdende natuurreservaat “Het Hageven”.

Zowel wandel-, fiets-, als ruiterroutes liggen dan ook voor het uitkiezen, maar ook een avontuurlijke kanovaart op de Dommel of een duik in het moderne zwemparadijs “Dommelslag” behoort tot de mogelijkheden. De aller-avontuurlijksten kunnen zich zelfs aan een quad-tocht wagen. De kleinsten kunnen lekker ravotten in de speeltuinen van de recreatiedomeinen Bosuil of Scoutsrally. Aan tavernes, fietscafés, eet- en ijshuisjes en toeristische cafés is geen gebrek.

Ontdek de mogelijkheden die Het Weidehof u te bieden heeft.